Brandweer van Weert redt kind uit auto in water

De brandweer van Weert heeft vanmiddag een kind gered uit een auto die in het kanaal aan de Industriekade in Weert terecht was gekomen. Hoe de auto te water is geraakt is nog niet bekend. Verschillende omstanders waren inmiddels het kanaal ingesprongen om het kindje proberen te redden. Het duikteam van Brandweer Weert heeft het kindje op de kant gebracht waarna er direct een reanimatie is gestart. Daarna is het kindje in levensgevaar het naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere inzittenden, waaronder nog een kind, zijn ongedeerd gebleven.

Comments

  1. peter says:

    Geweldig werk van de brandweer en andere hulpverleners maar het schijnt dat de vader regelmatig epileptische aanvallen had en daar medicijnen voor nam.
    Hoe verantwoord is het dan om een auto te besturen?